Networking

Afgift - moms

Det er kompliceret at gennemskue moms og afgiftsområdet. Det er både risikabelt og tidskrævende for nogle virksomheder at kaste sig ud i den slags opgaver.

Fejl i momsafregningen kan blive dyrt.Vi arbejder med moms og afgifter hver dag og har et bredt kendskab til reglerne, hvilket er grunden til ,at vi vil anbefale dig at bruge os, så du kan spare på den tid, du skal bruge på din momsafregning.

Vi har den nødvendige viden

Lovgivningen omkring moms bliver efterhånden  ændret oftere. Det kræver, at man heletiden er opdateret og følger med, for at undgå fejltagelser når det drejer sig om momsafregning. 

Der gælder forskellige regler for forskellige områder, bla. moms når man handler med udlandet eller indenfor og udenfor EU.

Der gælder også særlige regler for bestemte produkttyper som f.eks. PC'er og mobiltelefoner og meget andet. 

bureaukrati_960_720.jpg

Om os

Simpel Revision er et ny startet revision og bogholderi firma som har til formål at hjælpe mindre virksomheder og nye iværksætter i gang med de skattemæssige og økonomiske forhold. 

Vores stærke side er vores viden og kompetencer omkring skat, økonomi, regnskaber og rådgivning.

Vores vision er at skabe tilfredshed for vores kunder og gøre det til en god og behagelig oplevelse at være kunde hos os. ved at yde den bedste service for konkurrencedygtige priser.